PROMOSI PENAPIS AIR 3 SUHU COWAY NEO DARI RM65 SEBULAN!

FREE SERVIS & WARRANTI 7 TAHUN.

Function & Kelebihan Penapis Air Coway Neo Plus

  • 3 suhu air – Panas, Sejuk & Air Masak
  • Kapasiti tangki 5.8liter
  • Automatik refill system – Tak perlu tambah air secara manual
  • Jimat elektrik – dengan teknologi eco-sensor & light sensor yang bijak mengenal pasti pattern penggunaan seharian.
  • Purata bil elektrik dari RM4.00-RM6.00 sebulan
  • Ada butang safety child lock air panas – Untuk lindungi diri, anak & keluarga daripada kejadian terkena air panas
  • Sehari cuma RM2.20 untuk satu keluarga

Book hari ini untuk nikmati pelbagai pakej ANSURAN TETAP & SERVIS PERCUMA:

  • Tiada bayaran tambahan. Fixed RM65
  • Tiada yuran daftar. Jimat RM200
  • FREE guna sebulan
  • FREE hantar & pasang
  • FREE servis setiap 2 bulan
  • FREE tukar filter setiap 6 bulan
  • FREE servis & filter untuk 7 tahun
  • FREE spareparts untuk 7 tahun
  • Warranti penuh 7 tahun
  • Ada PREMIUM GIFT untuk customer terawal
P.S – Kuota terhad. Claim Premium gift sementara stok masih ada!

Coway melancarkan satu  lagi penapis air yang bakal memudahkan kerja anda. Coway Kecil adalah penapis air yang direka khas dengan lebar 7 inci sesuai dengan namanya “kecil”. Coway terbaru ini mempunyai 5 tetapan suhu air iaitu panas, suhu air teh (75 darjah), suhu untuk susu baby (40 darjah), air sejuk dan air masak.

Ciri terbaru coway kecil termasuklah dengan sistem penapisan air ‘direct’. Selain itu coway terbaru ini mampu mengeluarkan air bertapis secepat 0 saat. Malah, ianya sangat canggih kerana menggunakan proses instant heating untuk air panas. Jadi anda dapat menikmati air panas sepantas 3 saat sahaja!

Bukan itu sahaja, Coway kecil juga dilengkapi dengan tangki air sejuk sebesar 1.35liter dengan automatic refill system. Anda tidak perlu risau dah, setiap kali anda mengambil air sejuk, coway terbaru ini mengisi kembali tangki dan akan memastikan tangki sentiasa penuh 24jam.

Dengan 3 pilihan pakej yang ditawarkan iaitu bermula daripada RM77 sebulan. Anda juga bakal menikmati servis percuma & warranti penuh sehingga 7 tahun.

Jom tengok rumusan promosi terbaru Coway Kecil:

PROMOSI COWAY 2021 - Penapis Udara Coway Lombok 3

Coway promotion 2021 untuk penapis udara pula ialah Coway Lombok 3 Air Purifier. Penapis udara Coway Lombok 3 merupakan salah satu produk yang sangat membantu membersihkan dan menyegarkan udara dalam rumah. Selain itu, ia sangat berkesan untuk menghapuskan bau busuk, bau kepam, bau ruang tertutup, bau asap rokok, bau masakan dan pelbagai lagi bau yang kurang menyenangkan.

Tambahan pula, Coway Lombok 3 sangat special kerana mempunyai 6 filter. Salah satu filter Lombok 3 ialah RBD Plasma. Filter RBD plasma menghapuskan kuman, bakteria (seperti E.Coli) dan kulapuk dalam rumah.

Kini dengan HARGA PROMOSI RM90 SEBULAN (JIMAT RM1140)

6 Peringkat Proses Penapisan Udara Coway Lombok 3 Air Purifier:

Rumusan Promosi Coway 2021 untuk Penapis Udara Coway Lombok 3:

COWAY PROMOTION 2021 - COMBO PACKAGE

Jika anda inginkan kedua dua produk penapis air dan penapis udara coway, Anda boleh membeli dengan pakej combo dengan harga yang lebih murah. Penjimatan sehingga RM1,640 dalam masa 5 tahun dengan ansuran serendah RM179 untuk penapis air dan udara coway. Sekaligus anda dapat menikmati air dan udara segar dengan coway promotion 2021 (combo package).

PROMOSI COWAY 2021 – COWAY OMBAK

Coway promotion 2021 – Coway Ombak merupakan penapis air yang direka khas untuk rakyat Malaysia di Korea. Antara kelebihan penapis air coway ombak (promosi coway 2021) ini ialah kapasiti tangki air panas yang besar, 3.4liter. Jumlah keseluruhan kapasiti tangki pada coway water filter ialah 13.5liter, tangki yang paling besar untuk penapis air jenis ‘tabletop’.

Selain itu, kelebihan lain ialah UV Sterilization light untuk lebih menjamin kebersihan air. Tambahan pula, Coway Ombak ni merupakan water filter yang sangat advanced. Dilengkapi dengan panel digital yang mempunyai 50 tetapan air. Sebagai contoh suhu 40 darjah celcius yang sesuai digunakan untuk membuat susu bayi & kanak-kanak.

Yang paling best, setiap pemasangan penapis air coway ombak ni, anda akan mendapat pilihan hadiah mineral filter (menambah mineral dalam air) atau Stainless Steel Faucet untuk pakej coway promotion 2021.

Keistimewaan Coway Promotion 2021 – Coway Ombak

PROMOSI COWAY 2021 - JOM TUKAR KE COWAY Khas untuk brand lain yang ingin bertukar ke coway

Jika anda berhasrat untuk pasang coway tapi tak tau nak buat ape dengan penapis air yang lama. Jangan risau! Promosi coway 2021 ada menawarkan discount sehingga RM960 untuk menukar penapis air lama anda dengan produk coway. 

Booking untuk pemasangan sekarang untuk mendapatkan promosi kat bawah ni.

  • FREE guna bulan pasang
  • FREE yuran daftar RM200
  • FREE hantar & pasang
  • FREE servis sehingga 7 tahun
  • WARANTY PENUH sehingga 7 tahun
  • FREE spareparts sehingga 7 tahun
  • FREE tukar filter sehingga 7 tahun

Whatsapp atau call Faris Coway sekarang untuk menempah atau bertanya tentang promosi coway 2021. FREE GIFT di atas menanti 15 pelanggan pertama setiap bulan

error: Content is protected !!