PROMOSI PENAPIS UDARA COWAY 2020

Berita baik untuk anda yang sedang mencari penapis udara coway! Harga promosi penapis udara terkini cuma RM94 sahaja sebulan. Coway Lombok 2 ialah penapis udara yang sangat terkenal dalam kalangan rakyat Malaysia.

Penapis udara coway Lombok 2 ni mempunyai 6 filter untuk memastikan udara dalam ruang rumah anda sentiasa bersih dan bebas kuman. Jom tengok kat bawah macam mana setiap filter berfungsi untuk membersihkan udara dalam rumah anda.

Selain itu, setiap pembelian penapis udara coway Lombok 2 secara ansuran melayakkan anda untuk mendapat servis percuma dan warranty penuh selama 5 tahun. 

Dengan ansuran serendah RM79.00 sebulan anda akan mendapat semua kelebihan servis terbaik daripada Coway. Sangat untung untuk anda yang inginkan komitmen yang rendah tetapi masih lagi boleh menikmati kelebihan penapis udara coway.

Selain promosi penapis udara coway Lombok 2, ada pelbagai lagi model penapis udara lain yang harga serendah RM79.00 sebulan. Untuk pengetahuan anda semua penapis udara coway mempunyai 4 filter penting iaitu pre-filter, HEPA filter, Advanced Deodorization Filter dan Fine Dust Filter.

Testimoni Pengguna Penapis Udara Coway

Untuk anda yang berminat untuk menempah atau nak tahu promosi terbaru penapis udara coway ni oleh terus klik link whatsapp faris coway dekat bawah ni ye. Untuk respon lebih pantas call je faris.

FREE DAFTAR. FREE BULAN PERTAMA. FREE HANTAR. FREE PEMASANGAN.

FREE SERVIS TILAM UNTUK PEMASANGAN BARU PENAPIS UDARA. FREE FACE MASK UNTUK WAKTU TERHAD SAHAJA.

error: Content is protected !!