PROMOSI TILAM COWAY 2021. PERCUMA SERVIS 5 TAHUN!

Tahukah anda bilik tidur merupakan tempat yang paling kotor dalam rumah? Jika anda tak pernah menjemur atau mencuci tilam anda akan tidur dengan 1.5juta kutu hama setiap malam. Fakta ini dikeluarkan boleh CEO Cleaning Lap, Carolyn Forte di Good Housekeeping Institute.

Tambahan lagi, bantal tidur anda akan mengumpul banyak kutu hama dan sel kulit mati setiap hari. Oleh itu, tilam menjadi tempat pengumpulan sel kulit mati dan tempat pembiakan kutu hama.

Bukan itu sahaja, setiap orang akan menghasil 98 liter peluh setahun semasa tidur. Apabila peluh terserap, tilam akan menjadi lembap dan sesuai untuk pembiakan kulat dan kulapuk. Lama kelamaan tilam menjadi busuk dan berbau.

Apabila keadaan lembap, pembiakan kulat dan kulapuk menjadi semakin rancak. Anda mudah untuk jatuh sakit apabila tilam anda kotor dan berbau. Virus dan bakteria penyakit anda pun akan turut tertinggal ditilam.

Jadi apa beza promosi tilam coway ni dengan tilam-tilam yang sedia ada dipasaran?…Coway mattress promotion ada tawarkan servis penjagaan tilam. Coway merupakan syarikat pertama yang menawarkan servis seperti ini

Salah satu jawapannya ialah Coway Mattress Promotion 2021 menawarkan servis penjagaan katil dan tilam sekerap 4 bulan sekali. Servis promosi tilam coway ni merangkumi aspek kebersihan tilam yang menyeluruh. Semuanya boleh dirumuskan dalam 7 peringkat seperti gambar diatas.

Jom Faris terangkan satu per satu…

  1. Langkah 1: Homecare Technician akan bermula dengan mengukur tahap debu dan habuk pada tilam & katil coway anda 
  2. Langkah 2: Proses pembersihan bermula daripada bed frame sehingga bebas habuk dan debu
  3. Langkah 3: Seterusnya selepas membersihkan rangka katil, Homecare Technician akan mengelap keseluruhan bed frame dengan menggunakan sanitized towel
  4. Langkah 4: Setelah bed frame telah bersih dan bebas habuk/kuman. Proses pembersihan diteruskan dengan proses penjagaan sisi tilam. Proses ini sangat penting kerana sesetengah orang mengambil remeh akan bahagian sisi tilam yang banyak mengumpul kotoran.
  5. Langkah 5: Selesai bahagian sisi, Bahagian atas tilam akan dibersihkan menggunakan alatan canggih coway untuk menyedut habuk dan debu sehingga bersih.
  6. Langkah 6: Homecare technician Coway akan memastikan tilam betul-betul bersih sebelum memulakan proses penyemburan untuk menghapuskan dan mengelakkan kutu hama daripada bersarang dalam tilam coway anda nanti.
  7. Langkah 7: Proses terakhir ialah proses meneutralkan kuman dan bakteria pada tilam. Kuman dan bakteria ialah penyebab utama masalah kesihatan. Especially untuk anda yang mengalami masalah hidung sensitif.
  8. Langkah Tambahan: Homecare Technician akan menilai tahap kebersihan, jika perlu proses “fogging” untuk mengelakkan serangga, kuman dan bakteria akan dijalankan untuk memastikan tilam & katil coway anda pada tahap terbaik dan selamat digunakan untuk 4 bulan berikutnya.

Kesemua proses ini akan diulangi setiap kali servis dijalankan. Servis penjagaan tilam dan katil coway anda akan dibuat setiap 4 bulan secara PERCUMA jika anda memilih untuk membeli secara ansuran atau tunai.

Bagus ke tilam coway ni? Mesti anda tertanya-tanya kan…Promosi tilam coway 2021 ni adalah yang pertama dilancarkan di Malaysia dan yang paling best coway mattress ni didatangkan dengan warranty penuh selama 5 tahun.

Andai kata katil atau tilam coway anda rosak, coway akan menggantikan tilam anda kepada yang baru tanpa charge tambahan.

Promosi Coway Mattress 2021

Selain itu, Coway juga tawarkan servis tukar bahagian atas tilam ‘topper’ berkala secara PERCUMA! So, nanti anda akan nikmati topper baharu untuk keselesaan dan kebersihan tilam anda. At the end, kesihatan anda dan keluarga confirm terjaga. Anda tak perlu risau dah tentang katil dan tilam ni.

Okay, jom faris buat rumusan tentang semua kelebihan promosi tilam coway ni.

Sebarang pertanyaan mengenai coway mattress promotion atau untuk booking boleh terus whatsapp atau call Faris Coway. Klik je, butang dibawah untuk respon segera.

error: Content is protected !!