Sale!

Coway Prime Mattress Series – Queen Size

RM139.00/month

Ciri & Kelebihan Coway Premium Mattress – Queen Size

  • 7 Lapisan tilam setebal 13 inci diperbuat dari bahan premium
  • Lapisan tilam Coconut fibre yang unik. Satu-satunya di Malaysia. Menyerap kelembapan & tilam tiada bakteria membiak
  • 5 Zone Pocket Spring menyerap pergerakan orang sebelah. Tidur tak terganggu
  • Jahitan benang karbon meneutralkan static charge dan melepaskannya diudara
  • Servis berjadual setiap 4 bulan selama 5 tahun. Ibarat Hotel dirumah sendiri

Baca lagi 15 kelebihan tilam coway queen size dibawah. 

3 Pakej Harga Coway Premium Mattress Queen Size:-

  • Cash: RM5,780
  • Ansuran Kad Kredit 36 bulan (0% interest): RM160
  • Ansuran Fleksibel 60 bulan: RM139

Klik butang “whatsapp sekarang” untuk sebarang persoalan dan pertanyaan lanjut. Faris offer free consultation

Claim PREMIUM GIFT BERNILAI RM1,450 Bila Booking Coway Premium Mattress Queen Size

Coway Mattress Queen Size adalah salah satu tilam premium keluaran Coway. Dengan servis sekerap 4 bulan sekali dan warranti penuh. Termasuk jaminan alat ganti sehingga 5 tahun.

Servis PERCUMA yang diberikan adalah menyeluruh untuk memastikan kebersihan tilam dan bebas kutu hama, debu & habuk.

Review Coway Premium Mattress

coway mattress review

coway mattress review

tilam coway review

pengalaman guna tilam coway

keistimewaan tilam coway

Pengalaman guna tilam coway daripada semua pelanggan adalah sangat positif! Antara pengalaman guna tilam coway ialah tidur malam lebih selesa dan lena. Kelebihan tilam coway juga dapat membantu mengurangkan sakit belakang dan sakit badan.

Selain itu juga, pelanggan yang share pengalaman guna tilam coway ni memberikan impak positif apabila bangun pagi terasa lebih segar dan bertenaga.

Coway Prime Mattress Series

Coway Mattress Queen Size ialah Tilam Premium bertaraf hotel 5 bintang. Khas untuk anda yang inginkan layanan VIP. Tilam berkualiti dengan servis tiap 4 bulan sekali. Untuk tidur yang selesa dan sempurna. Tidur yang berkualiti dan bangun pagi bertenaga!

Different level! Kerana bukan sahaja tilam diperbuat daripada bahan yang berkualiti. Malah ‘well thought’ untuk menjaga kesihatan anda.

Faris senaraikan 15 kelebihan Coway Mattress Queen Size.

Kelebihan 1: Mempunyai 7 lapisan premium daripada bahan yang berkualiti

Coway Mattress adalah satu-satunya tilam yang direka khas untuk menjaga kesihatan anda. Tilam coway mempunyai ketebalan 13 inci. 7 lapisan tilam coway terdiri daripada High Density Foam, Low Density Foam, 100% Natural Latex, 5 Zone Pocket Spring, Coconut Fibre, Memory Foam dan Topper.

servis tilam coway

Kelebihan 2: Memory Foam Selembut Awan

Fungsi utama memory foam ialah menyokong setiap bahagian tubuh dengan meyeimbangkan kontur badan semasa tidur. Untuk mengelakkan anda daripada tersalah posisi tidur dan menyebabkan sakit badan.

Kelebihan 3: 100% Natural Latex Untuk Pengudaraan Sempurna Coway Mattress Queen Size

Lapisan 100% Natural Latex yang berlubang berfungsi untuk pengudaraan dalam tilam. Untuk pastikan Coway Mattress Queen Size tidak berbau busuk dan tak menjadi tempat pembiakan bakteria.

Ianya juga berfungsi sebagai sokongan tambahan untuk badan.

Kelebihan tilam coway

Kelebihan 4: Coway Mattress Queen Size Kekal Kering Dengan Coconut Fibre

Kelebihan tilam coway sangat unik. Tiada pada tilam lain. Coconut Fibre pada tilam menyerap kelembapan dan peluh. Bagi mengelakkan kuman dan bakteria membiak.

Lapisan coconut fibre bertindak sebagai extra layer of support. Coway Matress review daripada pelanggan yang anda baca di atas pun ramai yang bagi feedback yang bagus.

Kelebihan 5: Tidur Nyenyak Dengan 5-Zone Individual Pocket Spring

Kelebihan tilam Coway Mattress Queen Size terletak pada mekanisma 5-Zone Pocket Spring. 5 zone ini terdiri daripada kepala, bahu, bahagian belakang badan, pinggul dan kaki. Fungsi utamanya untuk menyerap tekanan dari pergerakan orang disebelah.

Memaksimumkan kualiti waktu tidur. Dan seterusnya mendapat rehat yang cukup.

Kelebihan 6: Jahitan benang karbon menyerap static charge. Menjadikan anda lebih bertenaga!

Pernahkah anda nak sentuh sesuatu, tiba-tiba terasa macam terkena renjatan elektrik?Pernah kan.. Itulah static charge.

Benang karbon pada tilam Coway Mattress Queen Size akan meneutralkan static charge dan melepaskannya ke udara. Rasa bertenaga apabila bangun pagi. All the premium stuff specially for premium customer.

Keistimewaan tilam coway

Kelebihan 7: Servis menyeluruh dan teliti dengan alat mengukur habuk

Yang bestnya bila sewa beli tilam Coway anda akan dapat servis berjadual setiap 4 bulan sekali. Proses mengukur kadar habuk yang terkumpul dalam tilam untuk memudahkan proses pembersihan tilam anda daripada habuk & debu.

Kelebihan 8: Proses mencuci dan menyedut habuk & kotoran

Homecare Technician Coway akan menjaga kebersihan tilam Coway anda, pelanggan Premium kami. Bagaikan di hotel, kesemua proses vacuum dan mengelap akan dilakukan dengan teliti untuk menjaga kepuasan & keselamatan anda.

Kesemua bahagian akan diteliti dan dicuci sehingga bebas habuk & debu. Untuk pastikan anda tidak tidur dengan kotoran.

servis tilam coway

Kelebihan 9: Sanitation proses untuk mencegah habuk dan kutu hama

Proses semburan ‘Dust Mite Repellent’ menjadikan tilam anda lebih selamat untuk tidur setiap hari.Selain keselesaan tilam Coway, Faris juga nak pastikan anda terlindung daripada habuk & kutu hama.

Sama pengalaman seperti tidur di hotel bertaraf 5 bintang. Anda mesti nak yang terbaik kan?

Kelebihan 10: UV Light Sterilisation Mematikan Kuman

Bila Faris terangkan pasal perlindungan, Coway akan dilindungi customer Premium kami dengan sehabis baik. Proses UV Sterilisation akan membantut proses pembiakan kuman, bakteria, kutu hama.

Perlindungan tambahan untuk memastikan proses sanitasi menyeluruh. Sesuai dengan pelanggan premium yang inginkan layanan terbaik.

kelebihan tilam coway 2

Kelebihan 11: Proses ‘Fogging’ bilik tidur untuk extra protection

Anda sebagai pelanggan VIP mesti dapat layanan extra special kan. Proses fogging bilik tidur tambahan ni untuk pastikan ruang tidur anda bebas daripada kuman, virus dan bakteria.

Sebab Faris Coway tahu betapa pentingnya tidur yang sempurna untuk anda. Tidur yang berkualiti menjamin hari yang produktif.

Coway Mattress super single

Kelebihan 12: PERCUMA tukar bahagian atas ‘topper’ setiap 36bulan

Satu lagi kelebihan pada tilam coway, ciri keselamatan dan menambahkan keselesaan anda. Coway akan menukar topper untuk pastikan anda sentiasa mendapat tidur yang berkualiti dan selesa.

Kelebihan 13: Specialized Coway Mattress Queen Size mengikut posisi tidur

Ada 2 jenis tilam Coway rekaan Korea. Satu untuk anda yang lebih banyak tidur mengiring “Side Sleeper” dan satu lagi untuk anda yang banyak tidur terlentang “Back Sleeper”.

Teknologi Korea ini sangat special kerana menitikberatkan keselesaan anda untuk dapatkan tidur yang berkualiti dan sempurna. Coway mattress review dari pelanggan di atas juga bersetuju. Ia dapat menghilangkan sakit belakang & badan.

coway mattress firm & coway mattress soft

Kelebihan 14: Warranty, Unlimted Alat Ganti & 3 Cara Pembelian Yang Mudah

Selain dari produk dan servis tilam coway premium. Coway turut memberi jaminan warranti penuh & alat ganti sehingga 5 tahun khas pelanggan Premium Coway.

Coway menawarkan belian Coway Mattress Queen Size secara tunai, sewa beli dan ansuran mudah kad kredit 36 bulan.

Kelebihan 15: 24 Hours After Sales Customer Service Khas Untuk Pelanggan Faris Coway

Faris akan membantu anda sepanjang anda menggunakan Coway Mattress Queen Size. Anda tak perlu lagi menunggu ditalian general customer service line. Terus direct ke Faris Coway untuk servis tilam coway anda.

Faris uruskan kesemua account & profile anda termasuk servis, maintenance, proses baik pulih. Faris juga menguruskan proses bayaran. 

Coway Mattress Price Malaysia

Nak Faris bantu terangkan lebih details atau ada soalan nak tanya? Klik link “Whatsapp Sekarang” kat atas untuk FREE Consultation.

error: Content is protected !!