Sale!

Coway Core – Penapis Air Tangki Paling Besar

RM120.00/month

5 Ciri Hebat Coway Core:-

  • 3 suhu air – panas, sejuk dan air masak
  • 22.1liter kapasiti tangki
  • Dilengkapi dengan butang keselamatan air panas.
  • Sesuai untuk kegunaan ramai orang pada satu masa & untuk isi air pada kuantiti yang banyak
  • Servis pakej percuma untuk semua pakej belian

3 Pilihan Cara Pasang:

  • Cash: RM4,330 (FREE servis 2 tahun bernilai RM1,490)
  • Ansuran fleksibel 60 bulan: RM132 (termasuk pakej servis 5 tahun)
  • Ansuran mudah kad kredit 36 bulan (Interest Free): RM120 (FREE servis 2 tahun bernilai RM1,490)

Nak Faris Coway bantu dengan menjawab soalan dan penerangan lebih lanjut? Klik butang “Whatsapp Sekarang”. Faris offer FREE Consultation.

Claim PREMIUM GIFT Bernilai RM70 Bila Pasang Coway Core Dengan Faris Coway!

Coway Core ialah model penapis air jenis standing dan berkapasiti besar. Ia sangat sesuai untuk keluarga besar, pejabat, atau tiada ruang atas kitchen counter top.

Review Coway Core

Coway core review

Kelebihan Coway Core

testimoni coway core

Customer Faris Coway suka dengan model ni sebab 5 ciri & kelebihan Coway Core ni:

5 Kelebihan Penapis Air Coway Core

Yang pertama, tangki besar 22.1liter. Mudah buat kerja dapur. Especially waktu perayaan atau bila buat majlis makan-makan. Pasti banyak guna air untuk meraikan para tetamu yang datang. Keluarga yang besar seperti Puan Noriah sangat suka dengan Coway Core sebab boleh ramai orang guna tanpa kehabisan air.

Selain tu juga Faris Coway juga ada customer yang belikan untuk rumah mak ayah mereka. Bila semua berkumpul satu rumah. Air mesti tak cukup. Nak masak air banyak kali sangat leceh, tak sempat masa sebab luang masa dengan family. Lagi best bertukar-tukar cerita & gossip.

Yang kedua, penjejak manual Coway Core mudah diguna. Terutamanya anak kecil dan warga emas seperti ayah ibu di kampung. Tolak ke belakang atau tarik keatas untuk nikmati air panas, sejuk dan air suhu bilik.

kelebihan coway core

Well-thought safety design Coway merupakan kelebihan Coway Core. Ianya dilengkapi dengan butang keselamatan untuk air panas. Butang ‘Child Lock’ untuk pastikan keluarga tersayang selamat dari terkena air panas. Especially si comel yang baru nak explore dan banyak energy. Ade je benda nak try, betul tak?

Coway Core Specification

Ia sesuai untuk isi air dalam bekas yang besar. Jika anda nak kuantiti air banyak. Tapak pelapik pada penapis air Core boleh dicabut untuk mudahkan anda isi air. Selain itu, Coway bagi satu set paip getah untuk keluarkan air banyak untuk tong atas lantai. Review Coway Core customer Faris yang pasang sangat suka pada kelebihan Coway Core ni.

Kelebihan yang kelima ialah pakej servis Coway berikan. Semua Customer Faris berpuas hati bila Coway cover semua dari A to Z. Servis dah termasuk dalam pakej belian tau. Antaranya:

  • Servis maintenance berkala 2 bulan (bernilai RM745 setahun)
  • Free tukar filter setiap 6 bulan
  • Servis tukar filter berjadual setiap 6, 12, 18, dan 24 bulan (bernilai RM2,410)
  • Free tukar alat ganti. Unlimited
  • Warranti & insuran penuh
  • FOC labor charge setiap kali repair & service visit

Customer Faris happy sebab Coway bagi banyak pilihan untuk pasang Coway. Dari RM120 sebulan. Bayaran tetap tiada charge tambahan. Selain tu, dorang suka dengan coverage yang Coway tawarkan. Dari warranti produk hingga servis.

Jadi tak perlu keluarkan duit apabila ada kerosakan. Lain dari kebanyakan jenama lain yang alat ganti, filter dan servis perlu dibayar setiap kali rosak. Jimat dan tak perlu cash lump sum untuk baiki kerosakan.

Kerosakan alat ganti ditanggung Coway. Filter dah termasuk dalam pakej belian. Dengan ansuran mudah dan tak membebankan.

Harga Coway Core

Nak Faris bantu terangkan lebih details atau ada soalan nak tanya? Klik link “Whatsapp Sekarang” kat atas untuk FREE Consultation.

error: Content is protected !!