Coway Villaem II – Penapis air 4 suhu paling laris kat Malaysia

Ramai yang tanya kenapa coway villaem 2 ni ramai sangat orang guna ye?Haa, coway villaem 2 ni ada special features yang takde dekat mana2 penapis air lain di Malaysia.

Specialnye penapis air villaem 2 ni dia ada setting air suam. Suhu air suam tepat 40 darjah celsius paling sesuai untuk buat susu anak kecik. Jadi tak hairan la model villaem 2 ni paling ramai rakyat Malaysia pakai. Mostly ada family kan, even mak ayah yang suka minum air suam pun boleh enjoy tanpa perlu panaskan air cara lama.

Bayangkan tengah-tengah malam anak anda menangis nak susu. Kalau cara lama kena panaskan air, lepas tu campur dengan air masak untuk jadikan air suam. Baru la boleh siapkan susu anak. Itu sekali anak menangis, kalau 2-3 kali anak menangis satu malam lagi la penat kan. Nak cukupkan waktu tidur lagi. Nanti tak pasal2 bangun pagi macam orang tak tidur semalaman.

Senang kan kalau terus siapkan susu anak kurang dari 15saat, lepas bagi susu anak boleh sambung tidur. Haaa, sebab tu penapis air coway villaem 2 ni sangat berbaloi untuk anda sekeluarga. Selain itu penapis air coway villaem 2 didatangkan dengan 4 suhu air iaitu panas, suam, sejuk dan air masak suhu bilik.

TESTIMONI COWAY VILLAEM 2

Ciri – Ciri Istimewa Coway Villaem II

Hot Water Child Lock Button

Child lock button ni untuk jamin keselamatan anda dan keluarga. So, nanti takde insiden terkena air panas. Anda boleh rilex je, kalau terlepas pandang anak-anak main kat dapur.

User Friendly Knob 

Sangat mudah untuk pilih suhu air yang anda nak. Cuma pusing je tombol tu. Mak ayah yang berusia pun mudah faham cara guna. 

Power Save Mode

Penapis air ni bukan 24 jam kita guna, kan? Jadi untuk jimatkan duit anda, coway sertakan smart sensor untuk pastikan bil elektrik tak effect pun walau pasang penapis air. Feedback dari customer sedia ada, mostly bil eletrik antara RM4 hingga RM6 je. Hebat bukan? 

Tangki Air Backup 11.3Liter

Kini kerja dapur anda takkan terganggu walaupun satu hari takde air atau bekalan air terputus. Tak perlu dah pergi beli air botol kat kedai bila bekalan air terganggu.

NAK Faris Coway Bantu Awak Dari A to Z? Nak Pakej Servis PERCUMA?

PERCUMA Warranty 5 tahun & tukar baru alat ganti. Anda dan family boleh tenang-tenang je. enjoy guna tanpa perlu keluarkan duit lain untuk kos maintenance penapis air coway villaem 2 ni. Bayaran ansuran bulanan tetap setiap bulan. Tiada charge tambahan.

PERCUMA servis setiap 2 bulan. Servis cuci filter dalam penapis air coway villaem 2 ni untuk pastikan anda dan family dapat minum air bersih hari-hari.

PERCUMA tukar filter sekerap 6 bulan sekali. Untuk jamin kualiti air minuman dari coway villaem 2 di rumah anda sentiasa terbaik tiap masa.

Hubungi Faris Sekarang

atau

atau boleh Whatsapp Faris….

Whatsapp Faris Sekarang

JAMINAN PULANGAN WANG DALAM MASA 30 HARI

TAK PERLU SLIP GAJI, BANK STATEMENT & MAKLUMAT MAJIKAN 

Berminat dengan produk coway yang lain? Anda boleh rujuk  halaman promosi coway 2019 untuk info promosi produk coway.

error: Content is protected !!