Coway Villaem II – Penapis air 4 suhu paling laris kat Malaysia

 

Pakej Servis Coway Villaem II

Jika awak bercadang nak pasang penapis air coway Villaem II ni secara ansuran. Pakej servis dah termasuk dalam kontrak. Antara benefit pakej servis adalah:-

  1. Awak dan family boleh tenang-tenang je. enjoy guna tanpa perlu keluarkan duit untuk kos maintenance penapis air coway villaem II ni. Warranty 5 tahun & tukar ganti spareparts PERCUMA.
  2. PERCUMA servis setiap 2 bulan. Servis cuci filter ni untuk pastikan awak dan family dapat minum air bersih hari-hari.
  3. PERCUMA tukar filter sekerap 4 bulan sekali. Untuk jamin kualiti air minuman di rumah awak sentiasa terbaik tiap masa.

Ciri – Ciri Istimewa Coway Villaem II

Hot Water Child Lock Button

Child lock button ni untuk jamin keselamatan awak dan keluarga. So, nanti takde insiden terkena air panas. Awak boleh rilex je, kalau terlepas pandang anak-anak main kat dapur.

User Friendly Knob 

Sangat mudah untuk pilih suhu air yang awak nak. Cuma pusing je tombol tu. Mak ayah yang berusia pun mudah faham cara guna. 

Power Save Mode

Penapis air ni bukan 24 jam kita guna, kan? Jadi untuk jimatkan duit awak, kami sertakan smart sensor untuk pastikan bil elektrik awak tak effect pun walau pasang penapis air. Feedback dari customer sedia ada, mostly bil eletrik antara RM4 hingga RM6 je. Hebat bukan? 

Tangki Air Backup 11.3Liter

Kini kerja dapur awak takkan terganggu walaupun satu hari takde air atau bekalan air terputus. Tak perlu dah pergi beli air botol kat kedai bila bekalan air terganggu.

Spesifikasi Produk Penapis Air 4 Suhu Coway Villaem

Jenis Tapisan Reverse Osmosis (RO)
Kapasiti Tangki 11.3 Liter
Berat 20.2 kg
Suhu Air Panas, Suam, Sejuk dan Air suhu bilik
Fungsi Lain Child Lock, Power Saving Mode, Low Water Indicator
Kapasiti tapisan 7.9liter/jam
Ukuran 34cm (Lebar) x 52cm (Panjang) x 51cm (Tinggi)
Harga Cash RM3,900 (PERCUMA heart servis setahun + 1 tahun warranty)
Ansuran RM120 (PERCUMA heart servis 5 tahun + 5 tahun warranty)

NAK Faris Coway Bantu Awak Dari A to Z? Nak Pakej Servis PERCUMA?

PERCUMA servis cuci filter & penapis air berjadual setiap 2 bulan sekali

PERCUMA tukar filter setiap 6 bulan sekali

PERCUMA tukar alat ganti jika ada kerosakan

PERCUMA pemasangan semula jika berpindah

WARRANTY PENUH keatas produk.

Hubungi Faris Sekarang

atau

atau boleh Whatsapp Faris….

Whatsapp Faris Sekarang

JAMINAN PULANGAN WANG DALAM MASA 30 HARI

TAK PERLU SLIP GAJI, BANK STATEMENT & MAKLUMAT MAJIKAN 

Berminat dengan produk coway yang lain? Anda boleh rujuk  halaman promosi coway 2019 untuk info promosi produk coway.

Payment Channel

6 Peringkat Penapisan Coway Villaem II

Heart Service Merangkumi

error: Content is protected !!