Penapis Air Coway Villaem II – BEST SELLER! Complete 4 Suhu Air

CLAIM FREE YURAN DAFTAR RM200 & PREMIUM GIFTS DENGAN FARIS COWAY BILA ANDA BOOK HARI INI

Penapis Air Coway Villaem II diiktiraf oleh Asia Most Trusted Brand 2020 dengan anugerah tertinggi iaitu Platinum Award. Bukan kaleng-kaleng kan? Coway dah 4 tahun berturut-turut mendapat anugerah platinum ni tau.

Coway Villaem 2 merupakan produk “BEST SELLER”. Berdasarkan statistik jualan Coway, lebih daripada 13,113 unit penapis air coway villaem 2 ditempah setiap bulan & merupakan produk coway no.1 di Malaysia. Nak tahu apakah function & kelebihan penapis air coway villaem 2? Jom sambung baca lagi…

FUNCTION & KELEBIHAN YANG ADA PADA PENAPIS AIR VILLAEM II

Penapis air coway villaem II ni mempunyai 4 tetapan suhu air.

Air Panas (90oC) – Sesuai untuk membuat air & memasak. Yang paling penting tak perlu lagi jerang air panas atas dapur gas atau menggunakan thermos elektrik panas. Menjimatkan masa dan lebih cepat siapkan kerja di dapur.

Air Suam (40oC) – Suhu air suam coway villaem II adalah perfect untuk susu bayi. Ini adalah salah satu sebab kenapa coway villaem II menjadi “Best Seller” di Malaysia. Para ibu tak perlu lagi campur-campur air. CUMA TEKAN & SIAP! Anak confirm happy bila susu siap kurang dari 15saat.

Air Sejuk & Air Masak TERSEDIA 24JAM – Bila pasang penapis air coway villaem II ni, semua tersedia. Tak perlu lagi ‘refill’ air dalam peti sejuk.

 • TAK PERLU TADAH AIR ATAU BELI DI LUAR. Semua tersedia dihujung jari dalam keselesaan rumah sendiri.
 • VALUE FOR MONEY – Kenapa Faris Coway cakap macam tu? Sebab sehari anda cuma spend RM4.00 sehari untuk satu family.
 • Kalau compare dengan air mineral RM4.00 boleh dapat maksimum 2-3 botol, betul tak? Tapi dengan penapis air coway villaem II, semua suhu air ada. Panas, suam, sejuk & air masak.
 • TAK PERLU ANGKUT AIR BOTOL YANG BERAT TU! Coway Villaem 2 sediakan 4 suhu air cukup untuk keperluan anda. Jimat masa & boleh gunakan masa tersebut untuk keluarga.

Kapasiti tangki 11.3liter yang besar – TAK PERLU RESAH AIR TAK CUKUP. 11.3liter adalah jumlah yang agak besar untuk dihabiskan, sama seperti 11 orang mengambil air 1liter pada satu masa!

Tapisan coway villaem II menggunakan ‘automatic refill system’. Sistem ni secara automatik tambah air masuk kedalam tangki setiap kali anda ambil air. TAK PERLU TAMBAH AIR SECARA MANUAL KE TANGKI.

Tangki penapis air coway akan sentiasa penuh 24jam. Sistem ‘auto-refill’ juga sangat-sangat membantu bila tiada bekalan air.

Selain daripada menjimatkan masa anda, Penapis air coway villaem II juga SANGAT JIMAT ELEKTRIK. Ianya cuma menggunakan 320watt sahaja berbanding cerek/thermos eletrik yang paling rendah pun 1100watt. Secara purata bil elektrik cuma RM4.00 sebulan!

Mempunyai teknologi canggih “light sensor” dari Korea. Teknologi canggih ini sangat membantu dalam penjimatan tenaga elektrik rumah anda. Ianya ‘auto-detect’ pattern penggunaan seharian dan akan secara automatik mematikan pemanas & penyejuk untuk lebih jimat tenaga. Terutamanya pada waktu malam, semasa anda tidur.

Penapis air coway villlaem 2 dilengkapi butang ‘Child Lock’ air panas. Sistem keselamatan air panas berkunci untuk mengelakkan daripada kejadian terkena air panas dan melindungi kanak-kanak dan warga emas yang sensitif.

Dah baca semua ciri & kelebihan penapis air coway villaem II kan? Next Faris Coway bagi jaminan kenapa anda tak perlu risau bila pasang penapis air coway di rumah.

Coway bagi FULL WARRANTI & SERVIS UNTUK 5 TAHUN secara PERCUMA. Tiada bayaran tambahan untuk servis, anda cuma bayar RM4.00 sehari, tetap!

Kat bawah ni Faris akan terangkan semua benefit yang anda dapat bila pasang penapis air coway dekat rumah. Jom baca lagi,

COWAY BAGI SERVIS YANG PALING KERAP DI MALAYSIA IAITU SEKERAP 2 BULAN SEKALI!

Kenapa perlu servis kerap? Sebabnya untuk pastikan air yang terhasil sentiasa pada tahap optimum (bersih, berkualiti & selamat untuk minum). Semua pasti nak benda yang bagus & berkualiti, bukan?Antara kelebihan servis coway lain secara PERCUMA selain proses cuci filter setiap 2 bulan sekali untuk pastikan tiada kotoran, bakteria & benda asing yang bersarang dalam filter ialah:

Servis tukar filter berjadual setiap 6 bulan sekali untuk pastikan tiada penapis air coway villaem II rosak & mengeluarkan air yang tidak selamat untuk diminum.

Jika ada berlaku sebarang kerosakan, jangan risau… Terus whatsapp Faris Coway untuk servis tukar alat ganti percuma. Setiap pembelian akan dapat pakej tukar alat ganti ‘spareparts’ PERCUMA selama 5 tahun. Kos pembaikan ‘Labor charge’ juga ditanggung oleh pihak coway. Free Labor Charge.

Anda dijamin selamat & boleh claim penapis air baru tanpa sebarang charge jika penapis air rosak teruk, terbakar, kena panah petir, tenggelam banjir atau dicuri manusia durjana. Anda cuma perlu buat report and pihak coway akan bantu anda ganti yang baru secara PERCUMA.

 • Penghantaran & pemasangan juga percuma
 • Ansuran bulanan tetap
 • Tiada charge tambahan jika berlaku kerosakan
 • Cara bayaran melalui kad debit mengikut bank pilihan anda & boleh dibayar secara fleksibel
 • Cuma perlu kad pengenalan, alamat & kad debit untuk pemasangan. Tak perlu slip gaji mahupun maklumat majikan.
 • Anda wajib CLAIM PREMIUM GIFTS bila pasang penapis air villaem II dengan Faris Coway

REVIEW CUSTOMER YANG BERPUAS HATI DENGAN PENAPIS AIR COWAY VILLAEM 2

Baiklah, dah baca kelebihan & review Penapis Air Coway Villaem 2?
Kalau ada sebarang soalan boleh terus
klik link "Whatsapp Faris Sekarang"
PERTANYAAN FREE JE

Harga ansuran Penapis Air Coway Villaem II ialah 120.00 sebulan. Semurah RM4.00 sehari untuk:
 • Jimat masa & tenaga daripada menyediakan air panas, suam,sejuk & air masak
 • Bekalan air ‘unlimited’ setiap hari, pelbagai suhu
 • Tak perlu lagi susah payah tadah atau beli air di kedai
 • Jimat bil elektrik. Purata RM4.00 sebulan
 • Dapur lebih kemas & teratur. Bebas dari lambakan botol plastik
 • Dan pelbagai lagi hidden benefit & jaminan daripada Coway bakal anda rasai
 Untuk anda yang nak menempah pula boleh terus isikan form dekat bawah ni untuk lock promosi kat bawah ni ye:
 • FREE Yuran Daftar RM200
 • FREE Guna Sebulan
 • FREE Hantar & Pasang
 • FREE Servis & Warranti 5 Tahun
 • FREE Tukar Filter 5 Tahun
 • FREE Spareparts 5 Tahun
 • FULL Warranti 5 Tahun

BOOKING DULU BAYAR KEMUDIAN. CLAIM PREMIUM GIFTS TERHAD HARI NI JUGAK!

ISI FORM NI UNTUK FARIS CONTACT NANTI YE

error: Content is protected !!