Penapis Air Coway Neo 3 Suhu Paling Jimat & Murah

Adakah anda sering…

Tak ada ruang yang cukup untuk botol air sejuk?

Masak air direct dari paip air?

Beli air botol dipasar raya?

Isi air dari mesin air tepi jalan?

Leceh kan? Anda masih perlu masak air panas setiap kali nak guna, refill air sejuk peti dan  dapur bersepah dengan botol2 plastik. Sampai bila kan nak angkut air kan, waktu sihat boleh la, kalau sakit macam mana ye?

Bayangkan mulai esok anda tak payah masak air panas, sediakan air sejuk peti dan angkut air. Especially untuk anda yang tinggal dirumah apartment.

Anda dijamin dengan air yang bersih dan berkualiti 24 jam sehari dihujung jari. Penapis air Coway neo menawarkan 3 suhu yang berbeza iaitu panas, sejuk dan air masak suhu bilik.

Penapis air coway neo tengah ada special offer. Bukan lagi harga asal RM108 ye. Sekarang RM65.00 je. Ye betul, cuma rm2.15 untuk satu family sehari.

Selain itu, penapis air coway neo dilengkapi dengan child lock air panas untuk safety anak anda. Kapasiti tangki 5.8liter cukup untuk menampung kegunaan seharian satu keluarga.

Design penapis air coway neo yang slim dan ergonomic dapat menjimatkan ruang dapur untuk nampakkan dapur anda sangat kemas dan teratur. Anda pun tak perlu simpan botol air sebab boleh terus minum air dari penapis air coway ni.

Coway offer pakej belian secara ansuran bulanan tanpa faedah. Anda WAJIB dapat servis dan warranty PERCUMA selama 7 tahun.

Pakej termasuk:

  1. PERCUMA servis cuci filter produk setiap 2 bulan.
  2. PERCUMA tukar filter setiap 4 bulan.
  3. PERCUMA alat ganti jika ada kerosakan untuk 7 tahun
  4. FREE LABOR untuk laporan & baiki kerosakan
  5. PERCUMA servis dan warranty penuh selama 7 tahun.

Yang paling best setiap booking & pemasangan baru DIKECUALIKAN YURAN DAFTAR RM200 dan upah pemasangan PERCUMA seluruh Malaysia. Anda yang bekerja sendiri yang ingin pasang penapis air coway neo sangat dialu-alukan kerana anda:

  1. Tak perlu sertakan slip gaji.
  2. Tak perlu sertakan bank statement.
  3. Tak perlu maklumat majikan.

Promosi RM65.00 ni adalah terhad untuk sementara waktu sahaja. Anda digalakkan untuk booking sekarang jika anda berminat untuk pasang penapis air coway neo.

Anda boleh terus direct whatsapp atau call faris coway. Tekan jer link kat bawah untuk promosi terbaru dan sebarang soalan mengenai penapis air coway neo.

error: Content is protected !!