Penapis Air Coway Kecil – 5 Suhu Air, Jimat Space & Berbaloi

5 suhu air lengkap dari panas ke suhu bilik

Penapis air coway kecil lebih bagus & berbaloi sebab ada lima (5) suhu air. Harga coway kecil bermula dari RM77 sebulan. Jauh lebih berbaloi kalau compare dengan penapis air coway berharga RM65 sebulan yang cuma satu (1) suhu air je. Selain mampu milik, bayaran secara ansuran lebih menjimatkan daripada beli secara cash.

Anda cuma spend RM2.50 satu hari untuk 5 suhu air, unlimited flow! Bukan untuk anda sorang je malah satu keluarga boleh guna.

Bila dibandingkan RM2.50 hanya boleh beli 1 atau 2 botol air mineral. Iaitu maksimum 3 liter untuk guna satu keluarga.

Jika anda masih ragu-ragu untuk pasang penapis air coway dekat rumah. Faris Coway akan explain hidden benefit yang anda tak nampak bila anda pasang coway kecil.

Antaranya ialah:

  • TAK PERLU jerang air panas guna dapur gas – Air panas coway kecil siap dipanaskan sepantas 3 saat!
  • TAK PERLU tambah air dalam thermos elektrik air panas. Kadang-kadang lupa tambah air sebab busy kerja atau spend masa dengan keluarga kan.
  • Dengan penapis air coway kecil tak perlu susah-susah tambah air lagi. Penapis air coway dilengkapi dengan sistem ‘auto-refill’.
  • Saiz penapis air kecil ialah 7 inci lebar je tau. Sesuai untuk ruang terhad dan TAK PERLU simpan koleksi botol air dekat dapur.
  • Kelebihan lain ialah dapur anda tak lagi dipenuhi dengan botol air, ruang dapur TAK BERSELERAK dan yang paling penting dapur lebih kemas & cantik.
  • Selain itu, Air sejuk sentiasa tersedia dihujung jari. Bila rasa nak minum air sejuk terus tekan butang air sejuk coway kecil. Air masak sepantas 0 saat.
  • TAK PERLU sediakan atau refill air sejuk dalam peti. Botol air sejuk pun tak perlu simpan. Terutamanya anda yang suka akan dapur konsep ‘minimalist’. Nampak cantik & teratur je semua.
Child Lock air panas untuk keselamatan keluarga

Baik, untuk rumusan kelebihan unik yang ada pada coway kecil:-

  • 5 suhu air – Panas, sederhana panas (untuk the & kopi), suam (untuk susu bayi), air sejuk & air minum suhu bilik (air masak)
  • Menggunakan teknologi terbaru iaitu direct filtration sistem dari paip air tanpa simpan ke tangki dan dilengkapi dengan tangki air sejuk 1.35liter.
  • Penapis air coway juga mempunyai sistem child lock air panas untuk mengelakkan kes terkena air panas. TERSANGAT PENTING UNTUK MELINDUNGI KANAK-KANAK & WARGA EMAS.
  • Jimat ruang & sesuai untuk dapur kecil & minimalis

Penapis air coway mengubah cara anda menyiapkan kerja di dapur dengan menjimatkan masa, menjimatkan ruang dapur, 5 suhu air dalam satu. Sangat mudah & menyenangkan dengan harga yang murah.

Dah cerita panjang lebar pasal kelebihan penapis air coway kecil ni kan. Tapi macam mane pula kos untuk maintain benda alah ni? Haa jom Faris Coway terangkan lagi kat bawah,

SERVIS & WARANTI PENUH 7 TAHUN – FREE/PERCUMA/FOC/TIADA BAYARAN TAMBAHAN

Ye betul, bayaran ansuran tetap 77 ringgit sebulan. Tiada charge tambahan untuk servis mahupun kos baik pulih. Coway tawarkan semua servis kat bawah ni dengan satu harga. Makna kata, PERCUMA!

  • Servis maintenance berjadual setiap 2 bulan sekaliCoway satu-satunya syarikat penapis air yang offer servis paling kerap di Malaysia.
  • Technician Coway datang cuci filter setiap 2 bulan, sanitised tangki air & produk dan check jika ada sebarang kerosakan. Oleh itu, anda tak perlu servis sendiri dan ianya free.
  • Matlamat utama adalah untuk pastikan FILTER BEBAS KUMAN & BAKTERIA dan untuk bersihkan filter dari benda asing yang terperangkap.
  • Anda confirm dapat air yang bersih, berkualiti & selamat untuk diminum setiap hari pada harga 77 ringgit sebulan.
  • Free tukar filter berkala 4 bulan sekali – Proses tukar filter yang kerap untuk penapis air coway berfungsi secara optimum dan hasilkan kualiti air terbaik setiap masa.
  • Jaminan tukar ganti spareparts percuma selama 7 tahun. Jika ada sebarang kerosakan terus bagitau Faris Coway atau technician untuk baik pulih. Tiada ‘Labor charge’. FOC.
  • Waranti penuh 7 tahun ialah perlindungan & insuran dari segala kerosakan penapis air.
  • Waranti termasuklah proses tukar ganti penapis air yang rosak teruk kepada yang baru tanpa sebarang bayaran. Kes kerosakan teruk seperti kena panah petir, terbakar, tenggelam banjir atau dicuri.

Review customer yang dah pasang penapis air coway Faris sertakan. Anda boleh baca review coway kecil dibawah.

REVIEW PENAPIS AIR COWAY KECIL DARIPADA CUSTOMER

Dah baca semua fungsi, kelebihan coway kecil & review customer? 

NAK PASANG PENAPIS AIR COWAY KECIL RM77 sebulan, jimat space, ada 5 suhu air, tak perlu tambah air setiap kali guna?

Ni Faris Coway nak offer lagi promosi coway kecil:

  • FREE Yuran Daftar RM200
  • FREE Hantar & Pasang
  • FREE Guna Sebulan
  • FREE piping & casing

Dan Faris Coway bagi PREMIUM GIFTS Coway (Bernilai lebih daripada sebulan ansuran Coway kecil) sekali tau.

UNTUK PERTANYAAN & PEMASANGAN BOLEH KLIK TERUS “WHATSAPP SEKARANG”. BOOKING DULU BAYAR KEMUDIAN. PERTANYAAN FREE JE.

BOLEH JUGA ISI CONTACT FORM UNTUK FARIS HUBUNGI ANDA

error: Content is protected !!