Penapis Air Coway 3 Suhu (Coway Neo)

Coway neo ni model air mineral yang dikeluarkan oleh coway untuk korang yang suka minum air mineral. Penapis air 3 suhu coway neo ada air panas, sejuk dan air masak. kapasiti tangki air simpanan 5.8liter pun cukup untuk anda guna setiap hari tanpa perlu tunggu air masak ke ape. Satu lagi, setiap kali guna, penapis air 3 suhu coway neo ni automatik refill air. Jadi tangki air akan sentiasa penuh 24jam.

Selain itu, penapis air 3 suhu coway neo didatangkan dengan fungsi child lock untuk air panas. Tiap kali nak guna air panas coway ni anda perlu tekan butang child lock dulu sebelum air panas keluar. Fungsi child lock pada penapis air 3 suhu coway neo adalah untuk melindungi kanak2 kecil yang ingin mengambil air sejuk pada coway.

Untuk pengetahuan anda, Coway tak mengeluarkan model 2 suhu. Sebagai contoh panas & sejuk sahaja atau panas & air masak sahaja atau air masak & air sejuk sahaja. Ini kerana 3 suhu air merupakan jenis air yang paling kerap digunakan setiap hari.

Bagi anda yang tak minum salah satu jenis air yang tersedia. Jangan risau. Penapis air 3 suhu coway ni ada butang “on/off” untuk menutup fungsi air panas & sejuk. Anda cuma perlu menekan butang “on/off” sehingga lampu air panas atau sejuk tertutup. Mudah kan?

Coway neo jugak ada fungsi eco button untuk lebih jimatkan elektrik. Tapi Faris tak syorkan sangat untuk “on” kan butang ni, sebab takde effect sangat dekat bil eletrik. Purata sebulan bil eletrik cuma rm4.00 hingga rm6.00 sahaja. Kalau korang berminat nak pinang satu unit penapis air 3 suhu coway neo ni, boleh terus contact faris. Tekan je link whatsapp dekat bawah untuk respon pantas.

Nanti faris terangkan cara beli ansuran bulanan. dengan pakej servis & warranty percuma selama 5 tahun tanpa sebarang charge tambahan. Bayaran bulanan tetap dengan pelbagai servis percuma termasuk:

  • FREE Servis cuci filter tiap 2 bulan.
  • FREE Tukar filter baru tiap 4 bulan.
  • FREE Spareparts.
  • WARANTY Penuh 5 tahun.

Mostly pemasangan dalam minggu yang sama, termasuk hujung minggu juga ada pemasangan. 

Anda boleh check testimoni customer customer Faris Coway dekat bawah ni.  

PERCUMA Yuran daftar RM200, PERCUMA Hantar dan Pasang. PERCUMA Guna Bulan Pertama

Untuk pertanyaan dan tempahan boleh terus klik link dibawah sekarang.

error: Content is protected !!