Pelembut Air Coway Lily (Lily Water Spa)

Pelembut air Coway Lily (pelembut air) kini di tambah baik dengan filter vitamin C. Fungsi utama coway water softener ialah melembutkan kulit, menyihatkan rambut dengan menapis kotoran dalam air, menambah garam, dan memasukkan vitamin C dalam air mandian anda.

 

Kenapa Perlu Pelembut Air Coway Lily?

Kerajaan sudah pasti membekalkan air yang bersih, tetapi kandungan klorin yang tinggi menyebabkan air tidak selamat untuk digunakan sama ada untuk minum atau mandi.

Fakta yang dikeluarkan oleh New York Department of Health menyatakan bahawa apabila klorin yang menyentuh kulit, yang anda bernafas, dan minum akan menghasilkan tindak balas berasid yang akan merosakkan sel sel tubuh badan.  Sumber : health.ny.gov

Oleh itu bagi anda yang menjaga kulit dan inginkan kulit yang lebih lembut macam baby boleh mencuba coway water softener lily.

Ciri–Ciri Utama Pada Coway Water Softerner Lily

Sediment filter yang diperkaya dengan Vitamin C untuk menapis bendasing, kuman, bakteria, klorin, karat dan melembutkan kulit anda.

Tidak menggunakan sebarang elektrik untuk pelembut air coway lily. Cumanya lagi bagus untuk anda sambungkan pada water heater untuk menikmati air yang lembut pada setiap waktu mandian anda.

Sudah pasti coway water softener waterproof dan tahan lasak.

Easy to maintain. Sangat mudah untuk menguruskan coway water softener ni. Proses refill dan regeneration boleh dilakukan sendiri semudah ABC.

Spesifikasi produk Coway Water Softener Lily (Pelembut Air Coway Lily)

Cycle tapisan900Liter/regeneration
Warna produkPutih
Jenis tapisanComposite Sediment
Ukuran28.5cm (Lebar) x 19cm (Panjang) x 50cm (Tinggi)
ElectricityNot applicable
Berat9.0kg
Harga CashRM2,700 (Percuma servis setahun + Satu tahun warranti penuh)
AnsuranRM110 (beserta servis berjadual 60bulan + 5 tahun warranty penuh)

Berminat untuk mengetahui Promosi Terbaru Coway Water Spa? Boleh terus whatsapp Faris Coway. Atau untuk respon pantas call Faris sekarang. 

error: Content is protected !!