Penapis Air Coway Neo 3 Suhu Paling Jimat & Berbaloi

JIMAT RM865 Dengan Pakej Ansuran Bulanan

Adakah anda sering…

  • Masak air direct dari paip air?
  • Beli air botol dipasar raya?
  • Isi air dari mesin air tepi jalan?

Leceh kan? Anda masih lagi perlu masak air panas, refill air sejuk peti dan yang paling sakit hati bila dapur bersepah dengan botol2 plastik. Sampai bila kan nak angkut air.

Bayangkan mulai esok anda tak perlu lagi masak air panas, sediakan air sejuk peti dan bersusah payah untuk angkut air especially untuk anda yang duduk di rumah apartment.

Anda dijamin dengan air yang bersih dan berkualiti 24jam sehari dihujung jari dengan 3 suhu yang berbeza iaitu panas, sejuk dan air masak suhu bilik.

Penapis air coway neo tengah ada special offer tau. Bukan lagi harga asal RM115 tau. Tapi sekarang cuma RM85.00.

Ye betul, penapis air coway neo 3 suhu (panas, sejuk dan air masak suhu bilik) kini bawah RM100 sebulan. Cuma rm2.80 untuk satu family sehari.

Bagi anda yang tak nak terbeban dengan belian cash coway neo berharga RM3,540. Saya cadangkan anda buat ansuran bulanan sebabnya lagi jimat. Dengan ansuran serendah RM85 sebulan anda dan keluarga dapat air bersih dan pakej servis selama 5 tahun dah termasuk dalam ansuran.

Lebih enjoy dan rilex dengan benefit yang akan anda dapat kat bawah ni:

    1. Warranty 5 tahun. Anda dan family boleh tenang-tenang je. enjoy guna tanpa perlu keluarkan duit untuk kos maintenance penapis air coway neo ni.
    2. PERCUMA servis setiap 2 bulan. Servis cuci filter ni untuk pastikan awak dan family dapat minum air bersih hari-hari.
    3. PERCUMA tukar filter sekerap 4 bulan sekali. Untuk jamin kualiti air minuman di rumah awak sentiasa terbaik tiap masa.
    4. FREE LABOR charge untuk laporan & baiki kerosakan
    5. PERCUMA alat ganti jika ada kerosakan
    6. PERCUMA  pemasangan semula jika berpindah

Fungsi & Ciri-Ciri Coway Neo

  • Mudah sangat dengan coway neo. Air mineral 3 suhu panas, sejuk dan air biasa sentiasa tersedia untuk anda gunakan.
  • Dengan tangki simpanan 5.8liter. Anda tak perlu lagi risau bila bekalan air takde. Kerja kat dapur tak terganggu. Jimat masa, tak perlu keluar beli air botol di kedai.
  • Coway neo ada butang Child Lock Air Panas. Untuk elakkan anak anda terkena air panas. Anda pun tak perlu risau bila anak anda nak minum air sejuk di dapur.

NAK Faris Coway bantu anda pasang Coway Neo? Nak saya handle dari A to Z? Nak Jimat RM865?

Tekan je butang merah kat bawah ni untuk respon yang cepat. Faris boleh bantu anda pasang dengan 3 langkah mudah tanpa anda perlu bangun dari kerusi.

Whatsapp Faris Sekarang

JAMINAN PULANGAN WANG DALAM MASA 30 HARI

BOLEH PASANG TANPA SLIP GAJI, BANK STATEMENT, MAKLUMAT MAJIKAN 

BLACKLISTED BOLEH LULUS DALAM SEHARI

Berminat dengan produk coway yang lain? Anda boleh rujuk  halaman promosi coway 2019 untuk info promosi produk coway.

PROSES TAPISAN MINERAL 6 PERINGKAT

Penapis air coway neo mempunyai sistem tapisan tanpa air buang. Kesemua 6 peringkat tapisan dimuatkan dalam 4 filter berasingan. Proses tapisan pertama & kedua menapis klorin, karat, tanah dan semua kotoran dalam air. Proses tapisan ketiga membunuh kuman dan bakteria dalam air. Seterusnya proses tapisan keempat & lima mengurangkan bau air dan menambah baik rasa air. Akhir sekali proses tapisan penapis air coway neo ialah ceramic filter dimana ia menghalang pembiakan organisma dalam tangka simpanan air.

SPESIFIKASI PENAPIS AIR COWAY NEO

SpesifikasiKeterangan
Suhu Air3 Jenis (Panas, sejuk & air masak suhu bilik)
WarnaPutih
Kapasiti Tangki5.8 Liter
Jenis TapisanMineral (Coway Nanotrap Filtration System)
Kapasiti tapisan30 Liter/Jam
Ukuran26cm (Lebar) x 48.3cm (Panjang) x 50cm (Tinggi)
Berat18.0 kg
HargaRM3,540 (PERCUMA 1 tahun Heart Service + 1 tahun warranty)
AnsuranRM108 (PERCUMA 5 tahun Heart Service + 5 tahun warranty)

PROMOSI ANSURAN: RM85 (PERCUMA 5 tahun Heart Service + 5 tahun warranty)*

*untuk waktu terhad. Kuota 18,000unit sahaja

error: Content is protected !!