Terima Kasih kerana memilih Penapis Air Coway sebagai jenama NO 1 anda !

Hai dan Selamat Datang Faris Ucapkan...

Laman Faris Coway dikendalikan oleh Muhammad Faris Akram, merupakan Pengurus Jualan Coway yang sah berdaftar dengan Coway (M) Sdn Bhd dengan ID 561897. Faris merupakan Pengurus Jualan Online Coway yang berpangkalan di Ibu Pejabat (HQ) Coway Malaysia di Menara Ilham Kuala Lumpur.

Faris Akram - Pengurus Jualan Online Coway

Okaylah, sudah pasti Tuan/Puan ada berkenan  dengan Penapis Air Coway atau Penapis Udara Coway atau Tuan/Puan masih memerlukan khidmat nasihat daripada agen jualan Coway yang terbaik dan amanah untuk menguruskan pemasangan di  kediaman Tuan/Puan kan?

Izinkan Faris perkenalkan diri dulu. Sedikit latar belakang Faris ye, Faris merupakan bekas Jurutera Oil & Gas di PETRONAS sebelum berhenti dan meneruskan kerjaya sebagai Pengurus Jualan Coway. Faris adalah Graduan Ijazah Sarjana Muda Petroleum Engineering dari Universiti Teknologi PETRONAS.

Faris kini menumpukan sepenuh masa di Coway sejak April 2018 dan salah seorang dari TOP 10 Pengurus Jualan Kumpulan di bawah seorang Senior Manager. Faris telah berjaya menguruskan lebih 100 unit booking dan pemasangan pelanggan sejak 6 bulan lepas dan telah banyak kali memenangi anugerah daripada General Manager.

Inginkan Pemasangan
segera ?

error: Content is protected !!